MAGAZYN VEGE 04/2018 | Kielce | vegekoszyk.pl - wegański sklep internetowy

 Działaność vegekoszyk.pl została  zakończona 31.03.2023

Osoby zainteresowane przejęciem domeny vegekoszyk.pl prosimy o kontakt na kontakt@vegekoszyk.pl

 

  • Cena 6,00 zł

Przedstawiamy Wam numer kwietniowy Magazyn VEGE
* wywiad z Rockagirl, wege fotomodelką, wizażystką i stylistką fryzur
* pokrzepiający artykuł o wygranych procesach z zanieczyszczającymi Ziemię firmami-gigantami
* biegać każdy może… jak zacząć? Wrorunism - Blog Radka jak uniknąć kontuzji (kiedy i jak się rozciągać)? Kim są Psubraty i jak do nich dołączyć? Vege Runners
* ecocide, czyli wszystko, co trzeba wiedzieć o ekobójstwie
* ciekawostki na temat „zwyczajnej” cebuli i egzotycznego ananasa
* o rodzajach soli i ich właściwościach Iwona Kibil - dietetyk
* Mazowsze od innej strony – ciekawe zakamarki i fascynujące miejsca w woj. mazowieckim
* czym karmić naszych mruczących towarzyszy? A czego czym prędzej pozbyć się z kuchni… ProFelis
* 13 pysznych przepisów od znanych polskich blogerów kulinarnych, makaron a la serowy Zakręcony wege obiad, antipasto z papryki Veggieola - vegan food blog, kawowy kogel mogel ATELIER SMAKU, paszteciki korzenne z marchewki TuKokoszka Dziobała Wegeguru
* kretem być… czego o nich nie wiemy? Czy warto z nimi walczyć czy wręcz przeciwnie?
* dieta zakwaszenie organizmu BiteThru blog
* które zwierzęta są najbardziej eko?
* wiosenne makijażowe etyczne inspiracje PINK MINK Studio - Vegan Make Up Natalia Świdlicka Photography
* typy hodowli kurczaków
* felieton Xaviera Bayle
* bananowa regeneracja skóry, czyli naturalna pielęgnacja od zewnątrz
* recenzje 4 książek na topie: „God food” Malki Kafki Malka Kafka, „Vegenerata bieg przez kuchnię” Przemysława Ignaszewskiego Vegenerat Biegowy, „Odczarować medytację” Doroty Mrówki, „Nieznane więzi natury” Petera Wohllebena

Zdjęcie okładkowe: Helena Bromboszcz Photography by Helena Bromboszcz

VEGAN

*Produkty zaznaczone jako bez glutenu, bez soi, bez mleka itd, jeśli nie mają odpowiedniego certyfikatu, mogą zawierać śladowe ich ilości.

Kraj pochodzenia: 
Polska